Etusivu Koneet Lannankäsittely Kuivalantavaunut
Kuivalantavaunut PDF Tulosta Sähköposti

LANTAVAUNUT JEANTIL

jeantilsarja_sarja_web

Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden tarkkuuslannanlevitysvaunujen edelläkävijänä. Tänä päivänä Jeantil vie tuotteitaan yli 30 maahan.Jeantil EVR-mallisto on erittäin laaja, kuormatilavuudeltaan 8,5 - 27 m 1, 2 ja 3-akselisia vaunuja. Katso myös uusi Jeantil Evo 3

EVR on valmistettu RS 420 erikoisteräksestä ja EPR-mallisto on valmistettu Hardoxista ns. Monobloc –lannanlevitysvaunu. Tuotekehittelyn ansiosta vaunussa on itsekantava runko, kuormatila on tehty ulospäin kaarevaksi ilman teräviä jäykistyskanttauksia, eikä siinä käytetä ruuviliitoksia kuormatilassa. Näin lanta ei ”holvaannu” ja vaunu on helppo puhdistaa. Vaunussa on erittäin järeä ankkuriketjupohjakuljetin ja kolat on valmistettu u-palkista. Pohjakuljettimessa on portaattomasti säädettävä hydraulinen veto. Levittimen läpäisykyky on niin huima, että kuorma voidaan tyhjentää yhdessä minuutissa! Levitystyöjälki on erittäin tasainen, joten levitys nurmelle onnistuu erinomaisesti ja levittyy jopa 24 metriin saakka. Monta syytä valita Jeantil.


Markkinoiden tehokkain levitin ja paras levitysjälki. Jeantil on saanut täydet pisteet kaikissa Euroopan testeissä levitystarkkuudesta ja ulottuvuudesta !

Jeantil EVR-mallisto

lantavaunut_web_014

Räätälöi ja varusta oma lantavaunusi ja pyydä tarjous-/lisätietoja

Suurien valmistusmäärien ansiosta Jeantil on pystynyt panostamaan tuotekehittelyyn, joten se pystyy olemaan tarkkuuslannanlevitysvaunujen edelläkävijä.

Katso myös:

- Jeantil lietelantalaitteet

- Jeantil rehunjakokoneet (paalisilppurit)

- Jeantil apevaunut

- Jeantil kuivittavat apevaunut

- Jeantil perävaunut

-Jeantil karjankuljetusvaunut

 

Viimeksi päivitetty 18.03.2016 12:09
 
facebook_logo youtube_logo

Yhteystiedot

Ytteresse Bärklarsvägen 1 68810 Ytteresse
Ytteresse ajo-ohje

Pirkkala Turkkirata 30
33960 Pirkkala
Pirkkala ajo-ohje

Keskus puh. 0424 7201

info[at]kjellman.fi 

Konemyynti       
Varaosat    
Huolto    
Koneluovutukset    
Laskutus    
Tuonti   

SIVUKARTTA 

tarjousnappi