Etusivu Koneet Murskaimet Kesantosilppurit
PDF Tulosta Sähköposti

VIHERMURSKAIMET

vkm-3 sds_util2sds_util2

NOBILI vihermurskaimet

Italilaisen Nobili Spa:n valmistamat Nobili vihermurskain valikoimasta löytyy tehokkaita murskaimia kaikille kasvustoille ja sadonkorjuujätteille. TS-Cutter RM ja VKM valikoimaan kuuluvat ”jäykät” mallit 280 – 450 cm työleveydellä ja hydraulisesti taitettavia 450 – 610 cm leveitä murskaimia. TS-Cutter RM ja VKM piennarmurskaimet ovat tarkoitettu kaikkien viheralueiden hoitoon, kuten kesannot, niityt ja laitumet.

 

NOBILI RM mallit ovat suuritehoisia kesantosilppureita vankkaan kasvustoon ja isoille pinta-aloille. Niissä on korkea avara murskauskammio, minkä ansiosta se on erittäin tehokas viherkesannolle ja oljelle, mutta murskaa myös muut kasvustot, kuten maissin ja auringonkukan. Terien suuri kehänopeus sekä erinomainen imuvaikutus takaavat hyvän työjäljen ja niitetyn kasvuston maanparannus arvo paranee huomattavasti, sekä mahdollistaa suuren ajonopeuden, jopa 30 km/h.

rm-p

 

NOBILI VKM mallit voidaan varustaa sivusiirrolla, jonka avulla koneella voidaan leikata esimerkiksi pensaiden välit tai pellon reunaojien pusikot.

vkm-240

 

NOBILI BPR-mallisarja on monipuolinen murskain etu- tai takanostolaite kiinnitykseen. Kone soveltuu erinomaisesti nurmen, kesannon kuin oljenkin tehokkaaseen murskaukseen. BPR murskaimissa on järeästi mitoitettu kulmavaihde ja erittäin vahva kiilahihnoin toteutettu voimansiirto murskainmoottorille.

 

Nobili BNE vihermurskain on edullinen pienempiin traktoreihin soveltuva murskain. Se soveltuu mainiosti vihannesviljely-, kesanto- ja sadonkorjuujätteiden murskaukseen. 

bne

 

Nobili BKE vihermurskain on edullinen ja tehokas kesantomurskain kaikille kasvustoille ja sadonkorjuujätteille. Nobili BKE valikoimasta löytyvät 210 –305 cm työleveydellä leveät murskaimet. Nobili BKE hoidetaan kaikki maatilan kesantojen ja pientareiden kunnossapidot.

bke_super

 

NOBILI SDS vesakkomurskaimen käyttökohteet ovat esim. turkiseläintarhat ja marjaviljelykset. Tällä koneella voidaan hyödyntää turkistarhojen varjotalojen väliin jäävä kasvusto. Murskatessa saadaan karho siirrettyä häkkien alle kuivikkeeksi. Marjaviljelyksien käytävien kasvusto saadaan siirrettyä pensaitten juuriston lannoitteeksi ja suojaksi jen.

Pyydä tarjous-/lisätietoja

Katso videot:

 Katso myös Nobili vesakkomurskaimet

Viimeksi päivitetty 02.02.2016 11:17
 
facebook_logo youtube_logo

Yhteystiedot

Ytteresse Bärklarsvägen 1 68810 Ytteresse
Ytteresse ajo-ohje

Pirkkala Turkkirata 30
33960 Pirkkala
Pirkkala ajo-ohje

Keskus puh. 0424 7201

info[at]kjellman.fi 

Konemyynti       
Varaosat    
Huolto    
Koneluovutukset    
Laskutus    
Tuonti   

SIVUKARTTA 

tarjousnappi