Etusivu Yritys Tapa toimia
Tapa toimia PDF Tulosta Sähköposti

Edustamamme koneet ovat käyneet läpi pitkän kehitysprosessin ja ovat olleet pitkään eurooppalaisten viljelijöiden hankintalistan  kärjessä. Näin varmistamme, että myymämme koneet ovat toimintavarmoja ja kestäviä.

Toimitamme koneet suoraan tehtailta Suomen maatiloille ilman välikäsiä ja maahantuontiportaita. Siksi pystymme pitämään koneiden hinnat  maltillisella tasolla Sinun eduksesi sekä voimme toimittaa haluamasi koneen juuri Sinun tarpeisiisi räätälöitynä.

Valitse maatilallesi ja yritystoiminnallesi sopivat koneet. Asiantuntevat konemyyjämme opastavat Sinua oikeaan ja edulliseen  valintaan. Kun valitset edustamistamme johtavista merkeistä - varmistat samalla koneellesi hyvän vaihtoarvon.

Laadukkaat maataloustuotteet ja -koneet on yhteinen tavoitteemme.

Edustamme alan johtavien konevalmistajien tuotemerkkejä Suomessa. Haluamme pitää myös logistiikkamme samassa laatuluokassa valmistajalta koneen ostajalle. Oma logistiikkaosastomme toimii läheisessä yhteistyössä tehtaiden kanssa, joten kaikki toimitukset suoraan valmistajilta onnistuvat myös vaativammalla aikataululla.

Logistiikkaosastomme hallitsee kaikki kuljetukseen liittyvät asiat ja asiakirjat, tarvittavat erikoiskuljetukset valmistajalta satamiin, laivaukset, satamakäsittelyt ym. Koneiden tarkistukset ja asennukset ennen toimitusta asiakkaalle sekä lopulliset kuljetukset koneen ostajalle. Toimitamme suurimman osan koneista suoraan valmistajilta loppukäyttäjälle ilman kalliita välivarastointeja tai muita turhia käsittelyjä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme asentaa koneet ennen toimitusta ja jos koneen koko vaatii esim. koneen akseliston purkamista leveyden tai korkeuden takia, suoritamme loppuasennuksen loppukäyttäjällä.

Palveluksessasi

Ab Tomas Kjellman

 

Viimeksi päivitetty 29.01.2015 13:40
 
facebook_logo youtube_logo

Yhteystiedot

Ytteresse Bärklarsvägen 1 68810 Ytteresse
Ytteresse ajo-ohje

Pirkkala Turkkirata 30
33960 Pirkkala
Pirkkala ajo-ohje

Keskus puh. 0424 7201

info[at]kjellman.fi 

Konemyynti       
Varaosat    
Huolto    
Koneluovutukset    
Laskutus    
Tuonti   

SIVUKARTTA 

tarjousnappi