Etusivu Yritys Rahoitus vaihtoehdot
PDF Tulosta Sähköposti

Koneiden rahoitusta talouttasi ajatellen

Sampo leasingrahoitus on irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokrausta.Se sopii yhtälailla maanviljelijöille kuin ammatinharjoittajillekin. Leasingrahoitus sopii sinulle, jos arvostat tuloksen tekoa enemmän kuin omistamista.Kun olet hankkimassa esim. kurottajia, rehutyökoneita, työkoneita rehunjakoon tai kesantomurskaimia on leasingrahoitus sopiva ratkaisu.

Sampo leasingrahoitus tarjoaa selkeitä etuja:

  • Helppo järjestää - saat rahoituksen suoraankauttamme. Kysy lisää myyjiltä.
  • Selkeä kirjanpitokäsittely - maksutovat kokonaan vähennyskelpoisia kulujatuloslaskelmassa.
  • Vakuutena on rahoituksen kohde - eitarvita muita vakuuksia.
  • Vuokrat voidaan mitoittaa kattamaankoneen arvon alentumisen.

Sampo leasing joustaa

Leasingrahoituksella hoidat joustavasti suuretkin laitemäärät. Leasingrahoitus mahdollistaa laitteiden lisäykset, vaihdot, samoin kuin vuokra-aikojen muutokset. Vuokra-ajan, vuokrien maksuvälin ja jäännösarvon sovitamme yrityksesi toimintaan. Vuokra-aika on yleensä 2 – 5 vuotta.Vuokran maksat kuukausittain tai neljännesvuosittain.

Kirjanpidossa

Leasingvuokrat näkyvät vuokrakuluina tuloslaskelmassa ja ne vaikuttavat käyttökatteeseen. Leasingomaisuutta ei kirjata käyttöomaisuuteen eikä siitä kirjata poistoja. Leasingvastuut esitetään taseen liitetiedoissa. Vuokriin sisältyvä arvonlisävero on vähennyskelpoinen erä.

Parantaa tunnuslukuja

Suomalaisessa kirjanpitokäytännössä leasingrahoitus ei näy velkana taseessa. Siten se parantaatunnuslukujasi, esimerkiksi omavaraisuusasteesi paranee verrattuna lainarahoitukseen.

Täysi rahoitus

Parhaimmillaan vuokrattu kone ansaitsee itse vuokransa. Leasingvuokrat on selkeä budjetoida.Voit rahoittaa investointisi jopa100%:sti.Vaihtoehtoina kiinteä tai vaihtuva korkosidonnaisuusVuokrat ovat tasasuuria erästä toiseen. Kiinteään korkoon kytketyt vuokrat eivät muutu vuokrakaudenaikana. Vaihtuvaan Euribor–korkoon kytketyt vuokrat muuttuvat sen mukaan, mitenmarkkinakorot rahoitusmarkkinoilla muuttuvat.

Säästää vakuuksia

Leasingrahoituksella säästät vakuudet tuottavampaan käyttöön. Rahoituksen kone toimii pääasiallisenavakuutena.

Viimeksi päivitetty 14.11.2012 10:29
 
facebook_logo youtube_logo

Yhteystiedot

Ytteresse Bärklarsvägen 1 68810 Ytteresse
Ytteresse ajo-ohje

Pirkkala Turkkirata 30
33960 Pirkkala
Pirkkala ajo-ohje

Keskus puh. 0424 7201

info[at]kjellman.fi 

Konemyynti       
Varaosat    
Huolto    
Koneluovutukset    
Laskutus    
Tuonti   

SIVUKARTTA 

tarjousnappi